Luottovahti Java-matkapuhelimeen

Luottokorttiostoksen todellinen hinta saattaa muodostua yllättävän korkeaksi, jos luottoa lyhennetään pienissä erissä. Luottovahdin avulla voit arvioida luottokustannukset muutamassa hetkessä matkapuhelimesi avulla.

Tallenna ennen ostoksille lähtöä luottokorttisi vuosikorko ja vähimmäislyhennys puhelimen muistiin. Käynnistä Luottovahti löydettyäsi ostettavaa ja syötä ohjelmaan tuotteen hinta sekä suunnittelemasi kuukausilyhennys. Saat muutamassa sekunnissa lisätietoja luottohinnasta ja maksuajasta ostopäätöksen tueksi.

Jos pidät tätä ohjelmaa hyödyllisenä, saatat olla kiinnostunut myös Lainalaskurista.

Laskuri-ikkuna Tulosikkuna

Älypuhelimen käyttäjälle

Ohjelma on tehty vanhan malliselle matkapuhelimelle. Sen saa toimimaan älypuhelimessa kopioimalla asennustiedostot puhelimeen lataussivulta ja käyttämällä emulaattoria. Hae sovelluskaupasta hakusanalla "j2me emulator". Jos sinulla on vanha matkapuhelin, noudata alempana olevia asennusohjeita.

Versiohistoria

  • 1.1 Lisätty koron yhteyteen minimimaksukenttä kortin kuukausittaisen vähimmäismaksuerän tallentamiseksi.

Järjestelmävaatimukset:

  • Java-matkapuhelin
  • WAP-selain tai muu sovellusten asentamista tukeva mobiiliselain puhelimessa. Vaihtoehtoisesti yhteys tietokoneen ja matkapuhelimen välillä asennusta varten (bluetooth, infrapuna tai datakaapeli).

Käyttöehdot

Voit käyttää ohjelmaa veloituksetta. Voit myös jakaa alkuperäistä ohjelmapakettia vapaasti eteenpäin. Ohjelman myyminen on kielletty. Ohjelman sisällyttäminen maksullisiin ohjelmapaketteihin on kielletty ilman tekijän kirjallista lupaa. Ohjelman käyttö omalla vastuulla.

Käyttöohje

Kun Luottovahti käynnistetään ensimmäisen kerran, näyttöön tulee korkoikkuna. Syötä ensimmäiseen kenttään koron kokonaislukuosa ja jälkimmäiseen desimaalit. Esimerkiksi koron ollessa 12,07 prosenttia syötetään ensimmäiseen kenttään "12" ja toiseen kenttään "07". Jos kortissasi on kuukausittainen vähimmäismaksu, syötä se kyseiseen kenttään. Valitse lopuksi Tallenna. Voit muuttaa korkoa ja vähimmäismaksua milloin tahansa valitsemalla luottovahdin valikosta kohdan Korko. Jos näytölle tulee virheilmoitus, korjaa syöttötietoja ilmoituksessa mainitulla tavalla.

Seuraavilla käynnistyskerroilla Luottovahti käynnistyy Laskuri-ikkunassa. Syötä ensimmäiseen kenttään tuotteen hinta ja toiseen kenttään luoton suunniteltu kuukausimaksu euroina. Pyöristä hinta lähimpään kokonaislukuun. Valitse lopuksi Laske. Laskutulokset kertovat tuotteen luottohinnan ja tuotteen maksamiseen kuluvan ajan annetulla kuukausimaksulla. Jos näytölle tulee virheilmoitus, korjaa syöttötietoja ilmoituksessa mainitulla tavalla.

Luottovahdissa on käytönaikainen ohje.

Asennus puhelimen selaimella

Käynnistä puhelimesi WAP-selain tai muu sovellusten asentamista tukeva mobiiliselain ja mene lataussivulle http://www.sattuma.net/dlchill.html. Avaa linkki tiedostoon "chill.jad". Vastaa näytölle tuleviin kysymyksiin asennuksen mahdollistavasti. Huomaa, että datasiirto maksaa erikseen ellei sinulla ole kiinteähintaista siirtosopimusta!

HUOM! Jos päivität ohjelman vanhemmasta versiosta, poista ensin vanha versio puhelimesta. Muussa tapauksessa ohjelma ei toimi oikein.

Asennus tietokoneella

Mene lataussivulle ja lataa koneellesi kummatkin tiedostot. Ohjelman asentamista varten tarvitset yhteyden tietokoneen ja matkapuhelimen välillä. Yhteyden voi muodostaa bluetoothin, infrapunaportin tai datakaapelin välityksellä käyttäen tarkoitukseen sopivaa tiedonsiirto-ohjelmaa. Jos puhelimen tai datakaapelin mukana ei toimitettu tiedonsiirto-ohjelmaa, sellaisen saa yleensä ladattua puhelimen valmistajan kotisivulta.

Jos tiedonsiirto-ohjelmassa on asenna sovellus -toiminto, käytä sitä. Muussa tapauksessa asenna ohjelma manuaalisesti seuraavalla tavalla. Muodosta yhteys tietokoneen ja puhelimen välillä. Mene puhelimessa kansioon, jossa java-sovellukset ovat (yleensä Java/Jam). Tee uusi kansio "Lainalaskuri". Kopioi tiedostot lainalaskuri.jar ja lainalaskuri.jad tekemääsi kansioon. Voit nyt käynnistää ohjelman puhelimesi Java-ohjelmien valikosta.

HUOM! Jos päivität ohjelman vanhemmasta versiosta, poista ensin vanha versio puhelimesta. Muussa tapauksessa ohjelma ei toimi oikein.

Kommentoi

Mitä mieltä olet tästä ohjelmasta? Jätä kommentti.